Woningbouwvereniging en vastgoedbeheerders

Woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders maken gebruik van de labelcheck app

Gemak dient de mens, ook voor u als makelaar van een woningbouwvereniging. Ons motto: op ieder moment, op iedere locatie het energielabel checken en aanvragen. Stel u zit bij uw relatie aan tafel, de woning moet in de verkoop/verhuur worden genomen, of u moet de huurprijs gaan berekenen, uiteraard moet u weten of de woning reeds is voorzien van een energielabel. U pakt uw smartphone of uw tablet en checkt direct of er een energielabel aanwezig is. De app’s zijn te gebruiken op smartphones en tablets van Apple of met een Android besturingssysteem.

Label aanvraag voor vaste lage prijs per woning

Geen energielabel? Dan bieden wij u de mogelijkheden voor het direct aanvragen van een energielabel.
Middels een vooraf vastgestelde vergoeding heeft u dan snel een officieel energielabel in huis.
U heeft vele woningen welke jaarlijks muteren, dit is het uitgesproken moment om ook het energielabel te valideren.
Wij bieden u een vaste lage prijs per woning om uw verhuur eenheden van het juiste energielabel te voorzien.

Aanmelden en instellen

Michiels BouwAdvies is het moederbedrijf waartoe www.energielabelzeeland.nl behoord.
Voor aanvragen en labelchecks maken wij gebruik van de mogelijkheden van energielabelxl.nl.
Na de inlog op de website van energielabelxl.nl kunt u Michiels BouwAdvies als vaste EPA-adviseur instellen, zodat uw aanvraag rechtstreeks bij ons binnenkomt. Via Appstore kunt u nu de app van energielabelxl downloaden op uw smartphone/tablet en inloggen met het verkregen wachtwoord. U kunt direct van start! Als u nu een energielabel-aanvraag heeft, dan toetst u het telefoonnummer in van uw cliënt en wij ontvangen deze labelaanvraag direct in onze mailbox. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken voor een woningopname met uw cliënt of als u uw eigen telefoonnummer heeft ingetoetst met u. Wij hebben op voorhand de kosten voor het energielabel al met u afgesproken middels een vaste lage prijs per woning. Wij sturen u achteraf een maandelijkse factuur voor de uitgevoerde opdrachten. Als blijk van waardering voor het instellen van Michiels BouwAdvies als vaste EPA-adviseur krijgt u vanaf dat moment kosteloos de mogelijkheid om 50 energielabel-checks per maand te doen.

Neem hier contact met ons op bij vragen of om een vaste lage prijs af te spreken.

Energielabel validatie

Enige jaren geleden zijn er massaal woningen voorzien van een energielabel omdat het verplicht werd en er een nieuwe labelmethodiek was aangekondigd. Hierbij zijn talloze woningen voorzien van een label welke niet juist was.
Momenteel is de verhuurprijs (via het wws) afhankelijk van het energielabel. Dit maakt dat u mogelijk woningen verhuurt tegen een een maandelijkse huurprijs welke niet klopt. Woningbouwverenigingen lopen hierdoor vaak inkomsten bronnen mis. De verschillen zijn vaak één of twee label stappen. Graag bieden wij u aan om middels een gratis steekproef bij enkele complex een controle te doen op uw huidige label bestanden. Aan de hand van de uitkomst van deze steekproef bieden wij u een offerte aan voor een validiteitscheck op uw gehele woning bestand. Iedere woningbouwvereniging heeft een ander primair software pakket. Zou het makkelijk zijn als wij de gegevens zo aanleveren, dat het direct in uw primaire systeem past?